O nama


AUTOLAND se bavi prodajom korišćenih automobila i posluje u okviru višedecenijskog ovlašćenog servisera i prodavca vozila Auto kuća Kompresor prodaja automobila doo. Sva naša vozila su prilikom otkupa prošla detaljnu dijagnostiku, kako mehaničkih sklopova, kompjutera tako i karoserije, što ukazuje na naš izbor da kupcima obezbedimo jasnu sliku o stanju vozila kao i kvalitetnu ponudu, koja se izdvaja na tržištu i stavlja kupca i njegove potrebe na prvo mesto. AUTOLAND garancijom na kvalitet svojih vozila želi da ostvari poverenje kod svojih kupaca i svojom raznovrsnom ponudom obezbedi baš ono što kupci žele.

U ponudi AUTOLAND-a nudimo dve kategorije vozila: vozila sa garancijom i OUTLET vozila.

U okviru vozila sa garancijom nudimo automobile sa fabričkom garancijom, produženom garancijom od 12 meseci, sa poznatom servisnom istorijom, garantovanim poreklom i kilometražom, redovno servisirana u ovlašćenim servisima.

OUTLET vozila su vozila koja se prodaju po specijalnim akcijskim cenama u viđenom stanju. To su vozila različitih brendova kroz sistem zamene staro za novo koji već 7 godina postoji u okviru AUTOLAND-a.

Zašto kupiti vozilo u AUTOLAND-u? Zato što u AUTOLAND-u kupujete vozilo:

Posetite nas i otkrijte šta čini našu ponudu od 5*!